Wat doet Pim?

Cinematografie

Als cinematograaf heb je de taak om menselijke emoties, maar ook onderwerpen en objecten op een esthetische manier vast te leggen. De esthetiek kan bijvoorbeeld worden bepaald door de locatie, het licht of andere facetten. Voor mij is de mens met zijn of haar emotie(s) het belangrijkste ingrediënt voor een goed en authentiek recept.

Of een film nu lang of kort is, ik probeer altijd een boodschap over te brengen door middel van sfeervolle en filmische beelden. Ik houd mij voornamelijk bezig met portretten, sport-, auto- en modeproducties. Idealiter combineer ik alle bovenstaande genres in 1 film ;-)

Ik sta open voor ideeën en spar graag met de klant over een goed concept.

Aerial Cinematografie

Drones zijn dé oplossing voor shots die normaal gesproken niet haalbaar zijn. Door middel van drones laat je nieuwe perspectieven zien, kun je objecten/personen dynamisch volgen, krijg je een goed overzicht en kan er een grotere diversiteit aan shots worden gemaakt.

Ik werk sinds 2015 met drones. Mijn voornaamste bezigheden (naast het filmmaken) zijn dan ook het vliegen met quadcopters en het besturen van de camera onder de drone. Dit noem je “payload-“ of “gimbal-operator”.

Met Dijkman Video Producties bent u zeker van de volgende zaken: volledig gelicenseerde, verzekerde, geregistreerde en veilige dronevluchten voor uw project.

Ik kan op veel locaties in Nederland en daarbuiten vliegen, zelfs binnen gecontroleerd luchtruim. Mocht u willen weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan gerust contact op.

BEHIND THE SCENES

BTS KWFjpg
BTS KWF 2
Artboard8
BTS DVP-48
BTS DVP-47
BTS DVP-38
BTS DVP-37
BTS DVP-36
BTS DVP-35
BTS DVP-34
BTS DVP-33
BTS DVP-32
Artboard 12
Artboard 4
BTS DVP-29
Artboard 11
BTS DVP-27
BTS DVP-26
Artboard 5
BTS DVP-24
BTS DVP-9
BTS DVP-22
Artboard 3
BTS DVP-20
BTS DVP-19
Artboard 2
BTS DVP-17
BTS DVP-16
BTS DVP-15
Artboard 6
Artboard 5
BTS DVP-12
BTS DVP-11
BTS DVP-10
Artboard 7
BTS DVP-8
DCIM100MEDIADJI_0010.JPG
Artboard 9
Artboard 8
Artboard 1